Brænder du for lokal udvikling

Brænder du for lokal udvikling i Vejen og Billund Kommuner, opfordres du til at være med til etablering af en ny LAG forening, LAG Vejen-Billund. Der inviteres til informationsmøde og stiftende generalforsamling på Hovborg Kro den 19. august kl. 19. Det er gratis at blive medlem af foreningen og at deltage i den stiftende generalforsamling. Alle over 15 år kan blive medlem og alle over 18 år kan vælges til bestyrelsen.

Mødet forventes at munde ud i, at der i forlængelse af informationsmødet bliver afholdt stiftende generalforsamling i den nye LAG forening. Her skal den nye bestyrelse vælges.
Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter foreslår, at den nye LAG bestyrelse sammensættes af personer som repræsenterer:
                             - Lokale borgere
                             - Lokale virksomheder og erhvervsorganisationer
                             - Lokale natur-, kultur-, borger- og fritidsforeninger
                             - Vejen og Billund kommuner
                             - Region Syddanmark

Bestyrelsen får ansvaret for, at den nye LAG bliver godkendt i Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter, og at der bliver lavet en ny udviklingsstrategi for, hvad LAG-støttekronerne skal bevilges til i Vejen-Billund området frem mod 2020.

Brænder du for lokal udvikling, så kom og hør om mulighederne, vær med til at vælge den nye bestyrelse og kom med dine ideer til og deltag i debatten om, hvilke projekter, der skal kunne indstilles til støtte i de kommende år.

Yderligere oplysninger kan fås hos
LAG koordinator Helge Petersen, tlf.: 2334 6324